ВО ИЗГРАДБА
ARIA LUX RESIDENCE
во соработка со Гротекс Градба

Нашата мисија при изградба на објектот Aria Lux Residence е примарно да се обезбеди комфор, сигурност и функционалност на живеење на нашите станари. Избраната локација доаѓа со сопствен предизвик каде што треба да се внимава на согласност со околината, а воедно да се создаде оптимално функционална организација на колективно живеење. Горди сме да ви го презентираме проектот Aria Lux Residence, лоциран на булевар Илинден кон реката Вардар, веднаш до Адреналинскиот Парк. 
ARTIS 
во соработка со Гротекс Градба


Објектот Артис лоциран во општина Гази Баба  е нов симбол за урбано живеење, оддалечен само 3.5km од центарот на градот, во непосредна близина на East Gate Mall, Парк шума “Гази Баба” и кејот на реката Вардар. Артис се состои од 200 функционални апартмани, атрактивни деловни простории и соодветен паркинг. Градежните материјали кои се користат се висококвалитетни со цел да се обезбеди едно долгорочно уживање во новиот дом или канцеларија. Бидете дел од новото урбано движење во градот.
ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ
ZOARA
во соработка со Гротекс Градба

Објектот Зоара претставува станбено-деловен објект лоциран во оштина Гази Баба. Објект кој беше почеток на ново урбано уредување во градот. Во непосредна близина на Парк Шума “Гази Баба”, East Gate Mall и кејот на реката Вардар. Станбено-деловниот објект се состои од два влеза од кои едниот е деловен другиот станбен и две нивоа паркиралишта. Стабен дел кој има 48 станбени единици, деловен дел кој има 24 деловни единици и приземје кое се состои од 3 деловни единици.