Адреса: Борис Трајковски 212, Скопје
Телефон: +389 (0)78 335272
Телефон: +389 (0)2 2464 902
Е-пошта: vel.ofice@t-home.mk

Оставете порака

За да нѐ контактирате искористете ги контакт информациите, или пак испратете ни мејл преку формата прикажана подолу. Очекувајте да ви одговориме во најскоро можно време. 
Име*
Презиме*
Е-пошта*
Телефон*
Порака*
*
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.