social imagesocial imagesocial image

ZOARA

Зградата Зоара се состои од два влеза од кои едниот е деловен другиот станбен и две нивоа паркиралишта. Стабен дел кој има 48 станбени единици, деловен дел кој има 24 деловни единици и приземје кое се состои од 3 деловни единици.

Објектот Зоара, претставува одличен спој на домување и деловен објект, во кој дел од нашите клиенти покрај тоа што обезбедија дом, обезбедија и деловен објект за нивниот бизнис. 

Деловниот центар Зоара 
сѐ уште располага со достапни канцелариски простории. Доколку сте во потрага по нови канцеларии контактирајте ги нашите продажни агенти.
Објектот Зоара представува станбено-деловен објект лоциран во оштина Гази Баба. Објект кој беше почеток на ново урбано уредување во градот. Во непосредна близина на Парк Шума “Гази Баба”, East Gate Mall и кејот на реката Вардар.
48
СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
27
ДЕЛОВНИ ЕДИНИЦИ
6500m2
ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ
2 нивоа
ПАРКИРАЛИШТА