social imagesocial imagesocial image

ARIA LUX RESIDENCE

Нашата мисија при изградба на објектот Aria Lux Residence е примарно да се обезбеди комфор, сигурност и функционалност на живеење на нашите станари.

Избраната локација доаѓа со сопствен предизвик каде што треба да се внимава на согласност со околината, а воедно да се создаде оптимално функционална организација на колективно живеење.

Горди сме да ви го презентираме проектот Aria Lux Residence, лоциран на булевар Илинден кон реката Вардар, веднаш до Адреналинскиот Парк. 
Локацијата на комплексот овозможува совршен баланс помеѓу брзото урбано живеење и спорт и рекреација. Во непосредна близина се наоѓаат неколку основни и средни училишта, градскиот парк, кејот на Вардар, трговски и културни центри, што ја прават локацијата одличен избор за вашиот нов дом.
6
КАТА
274
СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
400
ПАРКИНГ МЕСТА
4000m2
ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ

ГАЛЕРИЈА

За повеќе информации, за локацијата, материјалите за градба или расположливите станови и деловни објекти контактирајте го нашиот тим, или пишете ни порака преку формулатор на нашата контакт страна.