social imagesocial imagesocial image

ARTIS

Зградата Артис се состои од два блока од по 100 висококвалитетни функционални апартмани, атрактивни деловни простории и паркиралишта.

Градежните материјали кои се користат се висококвалитетни со цел да се обезбеди едно долгорочно уживање во новиот дом или канцеларија.

Бидете дел од новото урбано движење во градот.
Објектот Артис лоциран во општина Гази Баба нуди урбано живеење, оддалечен само 3.5km од центарот на градот, во непосредна близина на East Gate Mall, Парк шума “Гази Баба” и кејот на реката Вардар.
8
КАТА
200
АПАРТМАНИ
162
ПАРКИНГ МЕСТА
1500m2
ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ

ГАЛЕРИЈА

За повеќе информации, за локацијата, материјалите за градба или расположливите станови и деловни објекти контактирајте го нашиот тим, или пишете ни порака преку формулатор на нашата контакт страна.