Препорачано

Што треба да знаете пред да ангажирате дизајнер за внатрешно уредување?

Дизајнерите на ентериер се задолжени за изгледот и комоцијата во вашиот дом. Тие се одговорни за изготвување план за целокупниот изглед на просториите, избор на материјали, и дизајнирање функционален распоред. Но и покрај нивното искуство и знаење, има една работа што никогаш не треба да ја забораваат, а тоа сте вие,вашите желби и вкусови.

Прочитај повеќе

Како мал станбен простор да изгледа визуелно поголем ?

Живеењето во помал станбен простор стана популарен тренд од повеќе причини, а една од главните е тоа што луѓето сакаат да имаат што е можно поедноставно и помалку стресно секојдневие. Разгледајте ги следните предлози за како малиот простор би можел да изгледа визуелно поголем.

Прочитај повеќе

Работна соба во домот - предности и недостатоци

Во последниве неколку години работењето од дома стана вистински тренд. Дел од компаниите ги затворија своите канцеларии и нивните вработени ги завршуваат работните задачи од нивните домови, а со можностите што ги нуди современата технологија, опцијата - работа од дома е сѐ подостапна.

Прочитај повеќе