Реновирањето на детската соба = забава за целото семејсто

Секој родител го посакува најдоброто за своето дете, а детската соба е нивното единствено приватно катче, и истовремено и простор во кој го поминуваат поголемиот дел од денот. Преуредувањето на детската соба е секогаш супер возбудливо, погледнете како да биде забавно за целото семејство.

Прочитај повеќе

Заштедете и реновирајте ја вашата кујна во ретро стил

Уредувањето на вашата кујна не е задача само на професионалците - тоа е одлична авантура за секој кој е подготвен за малку забава и самоизразување. Доколку на вашата кујна и е потребен нов, освежен „лик“, тогаш добро е да знаете дека ве чека цел свет на можности и стилови на уредување.

Прочитај повеќе

Како мал станбен простор да изгледа визуелно поголем ?

Живеењето во помал станбен простор стана популарен тренд од повеќе причини, а една од главните е тоа што луѓето сакаат да имаат што е можно поедноставно и помалку стресно секојдневие. Разгледајте ги следните предлози за како малиот простор би можел да изгледа визуелно поголем.

Прочитај повеќе