Заштедете и реновирајте ја вашата кујна во ретро стил

Уредувањето на вашата кујна не е задача само на професионалците - тоа е одлична авантура за секој кој е подготвен за малку забава и самоизразување. Доколку на вашата кујна и е потребен нов, освежен „лик“, тогаш добро е да знаете дека ве чека цел свет на можности и стилови на уредување.

Прочитај повеќе

Како мал станбен простор да изгледа визуелно поголем ?

Живеењето во помал станбен простор стана популарен тренд од повеќе причини, а една од главните е тоа што луѓето сакаат да имаат што е можно поедноставно и помалку стресно секојдневие. Разгледајте ги следните предлози за како малиот простор би можел да изгледа визуелно поголем.

Прочитај повеќе

Работна соба во домот - предности и недостатоци

Во последниве неколку години работењето од дома стана вистински тренд. Дел од компаниите ги затворија своите канцеларии и нивните вработени ги завршуваат работните задачи од нивните домови, а со можностите што ги нуди современата технологија, опцијата - работа од дома е сѐ подостапна.

Прочитај повеќе