Како мал станбен простор да изгледа визуелно поголем ?

Живеењето во помал станбен простор стана популарен тренд од повеќе причини, а една од главните е тоа што луѓето сакаат да имаат што е можно поедноставно и помалку стресно секојдневие. Разгледајте ги следните предлози за како малиот простор би можел да изгледа визуелно поголем.

Прочитај повеќе

Што треба да знаете пред да ангажирате дизајнер за внатрешно уредување?

Дизајнерите на ентериер се задолжени за изгледот и комоцијата во вашиот дом. Тие се одговорни за изготвување план за целокупниот изглед на просториите, избор на материјали, и дизајнирање функционален распоред. Но и покрај нивното искуство и знаење, има една работа што никогаш не треба да ја забораваат, а тоа сте вие,вашите желби и вкусови.

Прочитај повеќе

Работна соба во домот - предности и недостатоци

Во последниве неколку години работењето од дома стана вистински тренд. Дел од компаниите ги затворија своите канцеларии и нивните вработени ги завршуваат работните задачи од нивните домови, а со можностите што ги нуди современата технологија, опцијата - работа од дома е сѐ подостапна.

Прочитај повеќе