A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/velkoski/public_html/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

Почетна
Претходна
 • Градежни материјали

  Основни премази, маси за израмнување на површини, бои за ентериер, декоративни бои, премази за бетонски површини, декоративни малтери, заштитни премази од влага, заптивни маси, лепаци за сите плочкасти површини, фасадни бои, елементи за термофасадни системи, заштитни премази за дрво и метал и други производи за завршно уредување на Вашиот станбен и деловен простор.

  Видете ги продуктите кои ги нудиме

 • Авто програма

  Китови за сите видови метални и пластични подлоги, прајмери - филери за сите видови метални и пластични подлоги, 2К покривни премази на акрилна основа, базис металик и перли бои, безбојни лакови, како и сите останати производи за каросериска заштита, автонега и козматика за Вашиот автомобил.

  Видете ги продуктите кои ги нудиме

 • Дизајн на куќи и станови

  Богата понуда на дизајнерски услуги за Вашиот дом, како во поглед на апликација на современи форми на ентериерно уредување, така и проектирање и изведба на најсовремени екстериерни решенија на термофасадни системи и постигнување на максимална енергетска ефикасност на Вашиот семеен дом.

  Прочитајте повеќе

 • Станбен и деловен простор

  Компанија Велкоски Ви нуди ексклузивен станбен и деловен простор, во кој се аплицирани најсовремени градежни и технолошки решенија од аспект на ефикасна топлинска изолација и климатизација и постигнување на максимален процент на енергетска ефикасност на станбено деловниот простор.

  Видете ја нашата понуда

Следна

најнови вести

за нас

Главна дејност на компанијата е увоз, извоз и трговија на материјали за завршни работи во градежништвото. Изработуваме проекти и совети за уредување на Вашиот станбен и деловен простор, изведба со стручни екипи со сертификат за изработка за материјалите, техничка поддршка и надзор, правилен избор на материјали и пресметка на количини за истите.


Целта на нашата деловна стратегија е да постигнуваме раст и развој, со континуирано зголемување на нашето пазарно учество во градежниот бизнис и репаратурниот сегмент од автомобилската индустрија.


КОМПАНИЈА ВЕЛКОСКИ е застапник на повеќе реномирани брендови меѓу кои се:

 • Car System

 • HGP

 • Ceresit

 • Knauf

 • JUB

 • Akzo Nobel

 • 3M

 • DeVilbiss

 • URSA

 • Vibac

ПОНУДА НА ПРОДУКТИ

JUPOL 15L 1050ден. Види

JUPOL 10L 700ден. Види

JUPOL 5L 500ден. Види

JUPOL 2L 300ден. Види

JUPOL CITRO 2L 400ден. Види

JUPOL CITRO 5L 700ден. Види

JUPOL EKONOMIK 5L 400ден. Види

JUPOL GOLD 15L 1800ден. Види

JUPOL GOLD 10L 1300ден. Види

Finish Diamond Shine 1000ден. Види

последни постови на facebook

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined property: stdClass::$from

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Trying to get property of non-object

  Filename: templates/footer_view.php

  Line Number: 52

Бидете во контакт со нас

За повеќе информации видете ја секцијата Контакт.

 • Адреса: Првомајска бб Скопје
 • Телефон: (+389) 02 246 1172
 • Е-мејл: vel.ofice@t-home.mk

Сите права задржани @ Компанија Велкоски 2013