КОНТАКТ

Оставете порака

За да нѐ контактирате искористете ги информациите прикажани во секцијата десно, "Информации за контакт" или пак испратете ни мејл преку формата прикажана подолу. Очекувајте да ви одговориме во најскоро можно време. Полињата означени со (*) се задолжителни.

Локација

Информации за контакт

Работно време

Од Понеделник до Петок: 08:00 - 16:00