Економични и ефикасни начини за греење

На сите ни е многу важно сметките што ги плаќаме за греење да бидат што пониски, а во домот секогаш да ни биде удобно и топло. Во зависност од тоа дали живеете во станбена зграда или во куќа, зависи и каков систем за греење ќе имате. Погледнете ги сите опции за греење и нивните предности.

Прочитај повеќе

Како да се заштитите за време на земјотрес

За време на земјотрес секој има одговорност да ги заштити своите домови и своите семејства. Бидејќи никој не може со сигурност да се предвиди кога ќе се случи земјотрес, важно е да се подготвите однапред.

Прочитај повеќе

5 иновации во градежништвото кои им помагаат на зградите да издржат земјотреси

Погледнете кои се последните иновации во градежништвото кога станува збор за сеизмичка издржливост на зградите.

Прочитај повеќе