Уредете го Вашиот простор во бохо стил

Ако во минимализмот водечко правило е „помалку е повеќе“, во бохо стилот главното мото гласи - „помалку е помалку и повеќе е повеќе“. Затоа, ако сакате неконвенционалендизајн на собите во вашиот дом, продолжете да ја читате оваа блог статија во која ќе ви ги откриеме клучните карактеристики на овој стил за уредување.

Прочитај повеќе

Реновирањето на детската соба = забава за целото семејсто

Секој родител го посакува најдоброто за своето дете, а детската соба е нивното единствено приватно катче, и истовремено и простор во кој го поминуваат поголемиот дел од денот. Преуредувањето на детската соба е секогаш супер возбудливо, погледнете како да биде забавно за целото семејство.

Прочитај повеќе

Заштедете и реновирајте ја вашата кујна во ретро стил

Уредувањето на вашата кујна не е задача само на професионалците - тоа е одлична авантура за секој кој е подготвен за малку забава и самоизразување. Доколку на вашата кујна и е потребен нов, освежен „лик“, тогаш добро е да знаете дека ве чека цел свет на можности и стилови на уредување.

Прочитај повеќе