Реновирање на домот - кога е најсоодветен период од годината?

Реновирањето на домот може да биде подеднакво возбудливо и стресно. Ако подолго време планирате големо реновирање и размислувате да направите промени во вашиот домашен простор, прочитајте кое е идеалното годишно време за тоа.

Прочитај повеќе

Експресија на личноста преку внатрешен дизајн

Создавањето совршен ентериер за вашиот дом или работен простор може да направи разлика во тоа како се чувствувате и функционирате во тој простор.

Прочитај повеќе

Колку е важна дневната светлина во канцеларија?

Дали знаевте дека количината на природна дневна светлина на вашето работно место може да има значително влијание врз продуктивноста, расположението и целокупната благосостојба на вработените?

Прочитај повеќе