Колку е важна дневната светлина во канцеларија?

Дали знаевте дека количината на природна дневна светлина на вашето работно место може да има значително влијание врз продуктивноста, расположението и целокупната благосостојба на вработените?

Прочитај повеќе

Организација и уредување на деловен простор

Деловниот простор кажува многу за начинот на водење бизнис и сериозноста на компанијата, а токму тоа е причината што сѐ повеќе сe посветува внимание на уредувањето на овој простор. Визуелниот идентитет на бизнисот е важен за брендирање, рекламирање, но и за создавање работна атмосфера за секој да се чувствува удобно во тој простор.

Прочитај повеќе

Отклучување на клучните фактори кои ја одредуваат продуктивноста во вашиот бизнис

Како сопственик на бизнис, секогаш барате начини да ја подобрите вашата крајна цел. Дали некогаш сте престанале да размислувате за улогата што ја игра продуктивноста во вашиот деловен успех? Максимизирањето на продуктивноста може да доведе до зголемен профит, подобрување на задоволството на вработените и конкурентна предност во вашата индустрија.

Прочитај повеќе