Одржливи материјали и мултифунцкионалност - најпопуларен тренд за внатрешен дизајн на ентериер

Зачекорете во иднината на дизајнот на ентериер, каде што креативноста не познава граници, внатрешен ентериер е простор за самоизразување и функционално подобрување. Трендови не треба да се следат слепо, но секогаш може да инспирираат, затоа најдобрата формула за уникатен внатрешен дизајн е вашата идеја дополнета со моменталните трендовски парчиња.

Прочитај повеќе

Илузија на простор: Како да го декорирате вашиот стан за да изгледа поголем

Живеењето во мал стан не значи дека треба да правите компромиси за стилот и удобноста. Со паметни стратегии за украсување, можете да создадете илузија за простор и да направите вашето пријатно живеалиште да изгледа поголемо отколку што навистина изгледа. Погледнете ги нашите совети за постигнување на таа цел.

Прочитај повеќе

Љубов и имагинација: Откривање на изобилството на љубов во собата на вашето дете

Детската соба е повеќе од само простор исполнет со играчки и мебел. Таа претставува храм на љубовта и имагинацијата. Родителите се вложуваат себе си во создавање негувачка средина каде нивните деца можат да растат, сонуваат и да го истражуваат светот околу нив. Oд најситните детали до целокупниот амбиент, детската соба е одраз на безгранична љубов.

Прочитај повеќе