Препорачано

Совети за пролетно освежување на вашиот двор или тераса

Секој пролетен ден со себе носи нова енергија, инспирација во големи количини и желба за промени. Оваа сезона е идеално време за да го освежите вашиот двор или тераса и да ја создадете совршената пролетна оаза.

Прочитај повеќе

Психологија на бои - Дознајте како боите во просторот влијаат врз нашето расположение

Најважниот аспект на дизајнот на ентериер е начинот на кој влијае врз расположението на луѓето, па затоа зад секоја добро уредена просторија, стои лична приказна, раскажана преку секој детал, дезен, материјал или боја.

Прочитај повеќе

Уредете го Вашиот простор во бохо стил

Ако во минимализмот водечко правило е „помалку е повеќе“, во бохо стилот главното мото гласи - „помалку е помалку и повеќе е повеќе“. Затоа, ако сакате неконвенционалендизајн на собите во вашиот дом, продолжете да ја читате оваа блог статија во која ќе ви ги откриеме клучните карактеристики на овој стил за уредување.

Прочитај повеќе