Дневна соба: идеи и инспирација

Ако можеби сте мислеле дека ви e потребна некоја ситна или голема промена во вашиотживот, зошто да не започнете со просторот за живеење што ве опкружува?

Прочитај повеќе

Како да ја уредите вашата канцеларија со еколошки материјали

Дали сте размислиле како дизајнот на вашата канцеларија влијае на околината? Доколку одлучивте да се движите по траекторијата кон поздрава околина и сакате да направите неколку промени погледнете ги овие предлози.

Прочитај повеќе

Како дизајнот на вашата канцеларија може да го намали стресот

Во денешното работно опкружување со брзо темпо, стресот станува сè почест. Дизајнот на канцеларијата може да игра клучна улога во намалувањето на стресот кај вработените.

Прочитај повеќе