Како да изберете соодветен тип на стан ?

Секоја година приближно 33% од оние кои изнајмиле или можеби купиле стан се преселуваат на нова локација. Во следниот текст можете да прочитате неколку совети кои ќе ви помогнат да одредите каков стан навистина ви е потребен.

Прочитај повеќе

Сѐ што треба да знаете за изолацијата

Дали некогаш сте се запрашале какви придобивки носи изолацијата? Дознајте повеќе за сите бенефити од правилно поставување квалитетна изолација во градежништвото.

Прочитај повеќе

Практични совети за самостојно бојадисување на ѕидовите во вашиот дом

Сончевото и убаво време поттикнува многу луѓе да сакаат да го реновираат својот дом. Дознајте кои се најчестите грешки при бојадисување ѕидови и како да ги избегнете.

Прочитај повеќе