5 иновации во градежништвото кои им помагаат на зградите да издржат земјотреси

Погледнете кои се последните иновации во градежништвото кога станува збор за сеизмичка издржливост на зградите.

Прочитај повеќе

Потсетник: Како да се подготвите за пролетно чистење

Зимата заврши, а пролетните температури набрзо ќе скокаат директно во нашите дворови. И тоа значи дека е време да се подготвиме за пролетно чистење.

Прочитај повеќе

Јубилејна естетика: Врвни избори за позитивен и енергичен простор

Верувате ли во Фенг Шуи растенија? Дознајте како поставувањето на одредени растенија во делови од домот ќе го подобри протокот на позитивна енергија во просторот.

Прочитај повеќе